Hollands Wild Grootkeukens

Hollands Wild biedt duurzame wildproducten die geschikt zijn voor iedereen. Wij hebben voor al onze producten met zorg een receptuur gekozen waarvan wij vinden dat deze het beste recht doet aan Hollands Wild. Want, Hollands Wild staat voor kwaliteitsvlees uit onze eigen Nederlandse natuur. Op deze manier dragen we bij aan de balans van de natuur en zorgen we er voor dat deze duurzame natuuroogst niet verloren gaat.

Aanbod

Vraag naar duurzaamheid

Omdat men het steeds belangrijker vindt om te weten waar hun voedsel en andere producten vandaan komen en of deze bijdragen aan het milieu, is de vraag naar duurzame producten groter geworden. Door wild te verkopen dat in Nederland is geschoten in het kader van wildbeheer, hoeft het vlees geen duizenden kilometers af te leggen om op een bord te belanden. Op deze manier draagt Hollands Wild bij aan het milieu.

Hollands Wild meat
Meat with asparagus

Smaak

Vaak wordt wild gezien als luxeproduct dat je alleen kunt eten tijdens feestdagen of tijdens de herfst- en wintermaanden. Niets is minder waar. Wij vinden dat wild het hele jaar door prima is te combineren met verschillende gerechten.

Daarnaast helpen wij iedereen graag een handje met koken. Zo is uit onze samenwerking met Foodpairing® gebleken dat ons ganzenvlees perfect combineert met tomaat of peer. Wild klaarmaken is met onze toegankelijke en makkelijk te bereiden producten een fluitje van een cent. Bekijk hier onze food tree voor meer inspiratie.

Certificering

Hollands Wild werkt graag samen om wild van Nederlandse bodem op de kaart te zetten. Uiteraard doen wij dit op een veilige en gezonde manier. Ons duurzame vlees wordt volgens de wetgevingen en onder andere FSSC certificering verwerkt, zodat de consument ervan op aan kan dat het vlees veilig is.

Hamburger with fries
A meal with goose meat

Samenwerken

Hollands Wild hecht waarde aan kwaliteit en professionaliteit. We werken graag samen en willen graag meedenken met onze klanten. Met onze flexibele werkstijl proberen wij iedere klant te helpen op een manier die bij hen past. Omdat we willen dat de smaak van ons vlees het beste tot zijn recht komt, blijven we telkens innoveren om de kwaliteit van onze producten te verbeteren.

Contact

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Bekijk hier het overzicht met onze producten. Neem voor het plaatsen van een bestelling of voor brandende vragen contact met ons op via het contactformulier.

Verplicht*
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Er is wat fout gegaan tijdens het verzenden van uw aanmelding, probeer het later opnieuw.