Wild in de horeca

De duurzame en lekkere wildproducten van Hollands Wild kun je overal eten: thuis en in het restaurant. Voor al onze producten hebben wij met zorg een receptuur gekozen waarvan wij vinden dat deze het beste recht doet aan Hollands Wild. Wij staan voor kwaliteitsvlees uit onze eigen Nederlandse natuur, dat beschikbaar is gekomen door faunabeheer. Op deze manier dragen we bij aan de balans van de natuur en zorgen we ervoor dat er niet onnodig voedsel wordt verspild.

Aanbod

Vraag naar duurzaamheid

De vraag naar duurzame producten wordt steeds groter. Men vindt het steeds belangrijker om te weten waar hun voedsel en andere producten vandaan komen en of deze bijdragen aan het milieu. Omdat het wild dat wij verkopen in Nederland is geschoten, hoeft het vlees geen duizenden kilometers af te leggen om op een bord te belanden. Dit draagt bij aan het milieu.

Daarnaast vinden wij van Hollands Wild het belangrijk dat de natuur in balans blijft en dat er niet onnodig vlees wordt verspild.

A chef in his kitchen working on a recipe
Meat with asparagus

Bereiding

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Donec sed odio dui. Praesent commodo cursus magna,Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Donec sed odio dui. Praesent commodo cursus magna,

Smaak

Hollands Wild werkt graag samen om het wild uit Nederland op de kaart te zetten. Wild wordt vaak als luxeproduct gezien dat je alleen tijdens feestdagen of tijdens de herfst- en wintermaanden kunt eten. Niets is minder waar. Wij vinden dat wild het hele jaar door prima is te combineren met verschillende gerechten.

Daarnaast geven we graag tips en suggesties voor het bereiden van onze duurzame wildproducten. Zo is uit samenwerking met Foodpairing® gebleken dat ons ganzenvlees perfect combineert met tomaat of peer. Bekijk hier onze food tree voor meer inspiratie.

Meat with asparagus

Samenwerken

Hollands Wild hecht waarde aan kwaliteit en professionaliteit. We werken graag samen en willen graag meedenken met onze klanten. Met onze flexibele werkstijl proberen wij iedere klant te helpen op een manier die bij hen past. We willen dat de smaak van ons vlees het beste tot zijn recht komt. Daarom blijven we telkens innoveren om de kwaliteit van onze producten te verbeteren.

Prepared goose meat

Contact

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Bekijk hier het overzicht met onze producten. Neem voor het plaatsen van een bestelling of voor brandende vragen contact met ons op via het contactformulier.

Verplicht*
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Er is wat fout gegaan tijdens het verzenden van uw aanmelding, probeer het later opnieuw.