Hollands Wild gaat nieuwe fase in met koelvers

15/9/2021

Hollands Wild stopt met wild verkoop vanuit de diepvries en richt zich volledig op koelvers producten. Hiermee spelen we beter in op de bewuste consument van nu en verwachten we een bredere doelgroep aan te spreken. De afgelopen maanden is in een aantal supermarkten een laagdrempelig assortiment koelverse wildproducten getest. Na evaluatie met de ondernemers gaan we met de hardlopers verder. Onze Ganzenfilet is ook een van de toppers. Dit is verrassend, aangezien dit voor de meeste Nederlanders een onbekend product is.  

Nederland is een heerlijk land voor wild zoals ganzen, maar wanneer lokale populaties te groot worden, brengen ze de natuur uit balans. Om de balans in de natuur te herstellen en behouden, wordt er via strikt gereguleerde faunabeheerplannen ingegrepen. De "oogst" van met name de gans wordt helaas vaak verspild. Het doel van Hollands Wild is om die verspilling te stoppen. We werken dus alleen met wat er beschikbaar komt uit onze eigen Nederlandse natuur.

Het is ook nog eens lekker, duurzaam en puur natuur vlees, helemaal van deze tijd. Met een assortiment van lekkere en makkelijk te bereiden diepvriesproducten heeft Hollands Wild een vaste plek in de markt verworven. Puur natuur, lokaal en duurzaam zijn, naast gemakkelijke bereiding, consumentenbehoeften waar met succes op wordt ingespeeld. Slechts een beperkte groep consumenten staat open voor het kopen van hoogwaardig vlees uit de vriezer. Met de overstap op koelvers verwachten we een veel grotere doelgroep te bereiken.

Wil je weten waar ons nieuwe assortiment te koop is? Kijk dan op onze Waar-te-koop-pagina.

Vergelijkbare berichten

Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Er is wat fout gegaan tijdens het verzenden van uw aanmelding, probeer het later opnieuw.