Nieuw! Heerlijke wildproducten voor het najaar

7/10/2021

Hollands Wild steekt het najaar in een wild jasje! Voor de koude herfst- en winterdagen, hebben we drie nieuwe heerlijke wildproducten voor je in ons assortiment. Zodat je lekker kunt genieten! Bij deze drie nieuwe producten hebben we gedacht aan zowel de snelle kok, als de kok die graag de tijd neemt.

Hollands Wild Ganzenfilet A la Minute productfoto

Ganzenfilet a la Minute

Onze nieuwe Ganzenfilet a la Minute is perfect voor iedereen die graag snel een lekker gerecht op tafel wil. De Ganzenfilet in ons vaste assortiment is al een hardloper, maar met de a la Minute Ganzenfilet lapjes is het klaarmaken van wild nog sneller en gemakkelijker.

Wilde rookworst

Tijdens de winter mag een lekkere stamppot niet ontbreken. Voor onze liefhebbers is er nu de Wilde rookworst, gemaakt met ganzenvlees. De rookworst heeft een heerlijke kruidige smaak die een Hollandse hutspot lekker wat extra pit geeft.

Hollands Wild Wilde rookworst productfoto

Benieuwd naar hoe gans smaakt?

Wanneer je nog nooit gans hebt gegeten, heb je misschien snel de neiging om de smaak van het vlees te vergelijken met andere soorten gevogelte zoals eend of kip. Toch is de smaak en de structuur van het vlees beter te vergelijken met roder vlees. Op het eerste gezicht lijkt Ganzenvlees dan ook op biefstuk. Sterker nog, we raden aan om het vlees (net als bij biefstuk) niet te veel te doorbakken. De stevige wildsmaak van Gans komt het beste tot z’n recht wanneer deze van binnen nog een beetje rosékleurig is.

Sudderwild

Voor alle thuiskoks die graag de tijd nemen voor het klaarmaken van heerlijke gerechten, is er nu Sudderwild van Hertenvlees. Dit nieuwe wildproduct maakt iedere stoof of schotel compleet.

Hollands Wild Sudderwild productfoto

Nieuwsgierig naar hoe hert smaakt?

Hertenvlees is mager en heeft een unieke bijna fruitige of houtachtige smaak. Ook is hertenvlees licht verteerbaar en heeft het een mildere maar rijke smaak vergeleken met andere wildsoorten. De fijne structuur die lijkt op rundvlees in combinatie met de medium wildsmaak, maakt hertenvlees een aanrader voor iedereen.

Ons vaste assortiment

Naast deze drie heerlijke wildproducten voor tijdens de koudere wintermaanden, kun je ook het hele jaar door genieten van ons vaste assortiment. Zo is er voor de liefhebbers van een pure wildsmaak onze Hertenbiefstuk en Ganzenfilet. Maar ook voor degene die meer van een subtielere wildsmaak houdt, hebben we een paar heerlijke producten in ons vaste assortiment. Zo zijn er de Wilde worst, de Wildburger en Vurige worstjes. Deze zijn bijvoorbeeld lekker tussen een broodje of bij de dagelijkse maaltijd!

Wil je weten waar je onze producten kunt vinden? Kijk dan snel op onze Waar-te-koop pagina voor een verkooppunt bij jou in de buurt. De nieuwe wildproducten liggen vanaf volgende week in de winkel!

Vergelijkbare berichten

Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Er is wat fout gegaan tijdens het verzenden van uw aanmelding, probeer het later opnieuw.