Gekonfijte Ganzenbout

Gekonfijte Ganzenbout

De Gekonfijte Ganzenbout is een sousvide gegaarde bout van wilde gans die heerlijk is gekruid met verschillende specerijen. Daarnaast zijn de Gekonfijte Ganzenbouten op meerdere manieren te serveren en met verschillende recepten te combineren. Dit maakt dat de Gekonfijte Ganzenbouten perfect zijn voor ieder seizoen in het jaar. In dit recept wordt er uitgelegd hoe je de Gekonfijte Ganzenbout klaarmaakt om te kluiven.

Benodigdheden

• Kookpan

Ingrediënten

• Gekonfijte Ganzenbout

Gekonfijte Ganzenbout

Bereiding

stopwatch icon
< 20 minuten
Makkelijk
Alle Seizoenen

Vul een pan met water en zet deze op het fornuis op een laag vuurtje of lage temperatuur. Warm de Gekonfijte ganzenbout in de originele verpakking op in een pan met net niet kokend water. Verwarm de Ganzenbout voor 5 tot 10 minuten in de pan. Hierna is hij klaar om te eten (of van het bot te plukken om te gebruiken in een salade of tussen een pita broodje). De Gekonfijte ganzenbout van Hollands Wild is namelijk al voorgegaard. De saus in de verpakking is prima te gebruiken als jus bij het gerecht (om extra smaak te geven aan het recept).

Hoe smaakt wild?

Wil je graag wild eten, maar weet je niet wat je ervan moet verwachten? Hier vind je een beschrijving van smaak van verschillende wildsoorten binnen ons assortiment!

Bereidingstips

Serveertips

Op de foto is er gekozen de Gekonfijte Ganzenbout te serveren met geroosterde gekruide aardappelen uit de oven, broccoli en gegrilde pompoen. Probeer ook eens Gekonfijte Ganzenbout geplukt van het bot in een pitabroodje met sla, of in een frisse salade.

Vergelijkbare recepten

Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Er is wat fout gegaan tijdens het verzenden van uw aanmelding, probeer het later opnieuw.