Pita met Pulled Goose van Gekonfijte Ganzenbout

Pita met Pulled Goose van Gekonfijte Ganzenbout

De Gekonfijte Ganzenbout is een sousvide gegaarde bout van wilde gans die heerlijk is gekruid met verschillende specerijen. Daarnaast zijn de Gekonfijte Ganzenbouten op meerdere manieren te serveren en met verschillende recepten te combineren. Dit maakt dat de Gekonfijte Ganzenbouten perfect zijn voor ieder seizoen in het jaar. In dit recept wordt de Gekonfijte Ganzenbout gebruikt om Pulled Goose te maken.

Benodigdheden

  • Kookpan

Ingrediënten

  • Gekonfijte Ganzenbout
  • Pita broodjes
  • Sla
  • Gefruite uitjes
Gekonfijte Ganzenbout

Bereiding

stopwatch icon
< 20 minuten
Makkelijk
Alle Seizoenen

Vul een pan met water en zet deze op het fornuis op een laag vuurtje of lage temperatuur. Warm de Gekonfijte Ganzenbout in de originele verpakking op in een pan met net niet kokend water. Verwarm deze voor 10 minuten in de pan. Maak ondertussen de Pita broodjes klaar volgens de verpakking en was en snijd de sla.
Na het opwarmen, is de Gekonfijte Ganzenbout klaar om te plukken (of om zo te kluiven). De Gekonfijte Ganzenbout van Hollands Wild is namelijk al voorgegaard. Gebruik voor het plukken handschoenen of was van te voren goed je handen. Wees ook voorzichtig en zorg ervoor dat je je handen niet brandt. Vul de Pita broodjes met de geplukte Gekonfijte Ganzenbout, gesneden sla en gefruite uitjes. De saus in de verpakking is prima te gebruiken als jus bij het gerecht (om extra smaak te geven aan het recept), maar je kunt er ook voor kiezen een andere saus te gebruiken. Eet smakelijk!

Hoe smaakt wild?

Wil je graag wild eten, maar weet je niet wat je ervan moet verwachten? Hier vind je een beschrijving van smaak van verschillende wildsoorten binnen ons assortiment!

Bereidingstips

Serveertips

De Gekonfijte Ganzenbout is ook lekker om te gebruiken in een frisse salade, als voorgerecht of om te kluiven geroosterde aardappelen uit de oven.

Vergelijkbare recepten

Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Er is wat fout gegaan tijdens het verzenden van uw aanmelding, probeer het later opnieuw.