Wildsaucijs

Wildsaucijs

De Wildsaucijs, het worstje dat gemaakt is van gans en natuurrund, is heerlijk veelzijdig en is zowel geschikt voor op de barbecue als voor naast de Hollandse prak. In dit recept wordt er uitgelegd hoe je deze heerlijke worstjes gemakkelijk en snel klaarmaakt.

Benodigdheden

• Grillpan

• BBQ of bakpan

Ingrediënten

• Wildsaucijs

WildSaucijs

Bereiding

stopwatch icon
< 20 minuten
Makkelijk
Alle Seizoenen

Zet een pan op het vuur en voeg er een laagje olie of boter aan toe. Doe de WildSaucijzen in de pan als de boter of olie gaat fonkelen. Let op dat je de pan niet te vol doet. De WildSaucijzen moeten een beetje uit elkaar kunnen liggen zodat ze gelijkmatig gaar worden en niet aan elkaar plakken. Grill de worst in de grillpan, op de BBQ of bak hem in de pan met een klein beetje olie gedurende 10 minuten. Bak hem niet te lang, dat houdt hem lekker sappig. Zo komt de heerlijke smaak het beste tot z’n recht. Eet smakelijk!

Bereidingstips

Serveertips

Op de foto is er gekozen de Wildsaucijs te serveren met een andijviestamppot en een eetlepel grove mosterd, maar hij is natuurlijk ook heerlijk op een hard wit puntje met sla, augurk en rode koolsalade of tussen een zacht wit puntje met zuurkool, BBQ-saus en fijne mosterdsaus.

Vergelijkbare recepten

Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Er is wat fout gegaan tijdens het verzenden van uw aanmelding, probeer het later opnieuw.