Hollands Wild Retail

De duurzame wildproducten van Hollands Wild zijn geschikt voor iedereen. Voor onze producten hebben we met zorg een receptuur gekozen waarvan wij vinden dat deze het beste recht doet aan Hollands Wild: wij staan voor kwaliteitsvlees uit onze eigen Nederlandse natuur.
Onze producten dragen indirect bij aan de balans van de natuur en zorgen ervoor dat deze duurzame natuuroogst niet verloren gaat.

Aanbod

Vraag naar duurzaamheid

Men vindt het steeds belangrijker om te weten waar hun voedsel en andere producten vandaan komen en of deze bijdragen aan het milieu. Hierdoor is de vraag naar duurzame producten steeds groter geworden. Omdat het wild dat wij verkopen in Nederland is geschoten, hoeft het vlees geen duizenden kilometers af te leggen om op een bord te belanden. Dit draagt weer bij aan het milieu.

Daarnaast vinden wij van Hollands Wild biodiversiteit belangrijk en willen niet dat er onnodig wild wordt verspild.

Hollands Wild meat

Smaak

Wild wordt vaak als luxeproduct gezien dat je alleen tijdens feestdagen of tijdens de herfst- en wintermaanden kunt eten. Niets is minder waar. Wij vinden dat wild het hele jaar door prima is te combineren met verschillende gerechten.

Daarnaast helpen wij iedereen graag een handje met koken door bereidingstips en -suggesties te geven. Wild klaarmaken is met onze toegankelijke en makkelijk te bereiden producten een fluitje van een cent.

Certificering

Hollands Wild werkt graag samen om het wild uit Nederland op de kaart te zetten. Uiteraard willen wij dit wel op een veilige en gezonde manier doen. Ons duurzame vlees wordt volgens de wetgevingen en onder andere FSSC certificering verwerkt, zodat de consument ervan op aan kan dat het vlees veilig is.

Hamburger with fries
A meal with goose meat

Samenwerken

Hollands Wild hecht waarde aan kwaliteit en professionaliteit. We werken graag samen en willen graag meedenken met onze klanten. Met onze flexibele werkstijl proberen wij iedere klant te helpen op een manier die bij hen past. We willen dat de smaak van ons vlees het beste tot zijn recht komt. Daarom blijven we telkens innoveren om de kwaliteit van onze producten te verbeteren.

Contact

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Bekijk hier het overzicht met onze producten. Neem voor het plaatsen van een bestelling of voor brandende vragen contact met ons op via het contactformulier.

Verplicht*
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Er is wat fout gegaan tijdens het verzenden van uw aanmelding, probeer het later opnieuw.